Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > PA-28R Arrow/Turbo Arrow III/IV and Warrior II
  New Posts New Posts RSS Feed - GTN display P3D PA28R Arrow III
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

GTN display P3D PA28R Arrow III

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jwillyf View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 02 Mar 2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jwillyf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: GTN display P3D PA28R Arrow III
    Posted: 02 Mar 2018 at 9:13pm
I have just installed the Piper Arrow PA28R in P3D v4.
Previously in FSX with A2A planes, the Flight One GTN avionics kit worked fine.
In P3D the display is blank with the plane loaded in the ready to fly configuration.
Checking Vehicle - Instrument Panel shows the GTN box checked. The add on options are toggled to the GTN 750, but there is, as I say a blank screen. I have searched the forum and there are references to making changes in the RealityXP.GTN.ini file, but nothing that sounds conclusive.
Is there now a definitive fix to the problem?
Thanks
Back to Top
jwillyf View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 02 Mar 2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jwillyf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Mar 2018 at 9:00pm
Just to add that the KX170 default avionics is also non-functional.
Back to Top
jwillyf View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 02 Mar 2018
Location: UK
Points: 4
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jwillyf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Mar 2018 at 9:20pm
I wanted to post a screenshot, and although I have a jpeg file, I cannot find a way of posting into this thread; sorry!  
Back to Top
Martyn View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar
Development Manager

Joined: 31 Mar 2008
Location: Huntingdon, UK
Points: 7583
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Martyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Mar 2018 at 4:08pm
If you haven't already done so then please submit a support ticket as I'm not aware of any other reports of this issue with the GTN and default avionics. The other threads mentioning an ini file are probably referring to the X-Plane 11 version of the aircraft.

Thanks
Martyn
Martyn
Just Flight Ltd
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down