Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > DHC-3 Otter
  New Posts New Posts RSS Feed - Cockpit sound lost on switching views
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Cockpit sound lost on switching views

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Toonfan View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 15 Oct 2017
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Toonfan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Cockpit sound lost on switching views
    Posted: 19 Nov 2017 at 5:28pm
I have a few problems with the Otter.

Biggest so far is that I lose sound when I switch back to the cockpit from an external view. Outside still sounds fine bur only a slight high-pitched whine in the cockpit. No engine noise at all.
When first loaded, all is well but disappears when I have a look from outside and then switch back inside.

Anyone else noticed this?
Back to Top
Martyn View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar
Development Manager

Joined: 31 Mar 2008
Location: Huntingdon, UK
Points: 7344
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Martyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Nov 2017 at 12:12pm
Hi Trevor,

Do the sounds return if you press Q and then Q again (to mute and unmute the sounds)?

Thanks
Martyn
Martyn
Just Flight Ltd
Back to Top
Toonfan View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 15 Oct 2017
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Toonfan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Nov 2017 at 10:26pm
Hi Martyn,

Very interesting.
The first press of Q gets rid of the high-pitched hum. Total silence.
A second press restores the sound, which has thus far remained after several further changes of view.
Very odd.

Trevor.
Back to Top
Paul K View Drop Down
Ground Crew
Ground Crew


Joined: 26 Feb 2014
Location: Cambridge U.K.
Points: 53
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Paul K Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Nov 2017 at 7:16am
I had this problem with the C-46 the other day. I'm sure I've had it with other aircraft too, so I don't think it's specific to A.H. models. No idea why it happens.
Back to Top
whammo11224 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 03 Nov 2010
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote whammo11224 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Dec 2017 at 3:12am
Same problem, very annoying and should've been caught before release!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down