Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Chat > Just Chat - General Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - DASH 8 Q400  64-BIT upgrade links not working
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

DASH 8 Q400 64-BIT upgrade links not working

 Post Reply Post Reply
Author
Message
bruggenbill View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 02 Jun 2016
Location: Hertfordshire
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bruggenbill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: DASH 8 Q400 64-BIT upgrade links not working
    Posted: 23 Oct 2017 at 8:10am
HI
I was pleased to see that the P3d V4 version of the Q400 was finally available, but I was thwarted from throwing my wallet at the screen by the fact that none of the links on the upgrade page (https://www.justflight.com/product/dash-8-q400-pro-edition-p3d-v4) work !!

Please fix this and take my money.

PS. Good work as usual on the upgrade page, very clear and concise (with the exception of the snag mentioned above) This is another example of why Just Flight is my vendor of choice. 
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8530
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 8:20am
Hi,
I've just been through that page and I can't find any broken links. 
Please try again, with a different browser if possible and let me know if you still have problems. 
Back to Top
Japo32 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 22 Aug 2011
Points: 12
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Japo32 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 8:22am
How do we apply the discount to have the pro version for 20 euros? I already have the P3Dv3 version.
Back to Top
bruggenbill View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 02 Jun 2016
Location: Hertfordshire
Points: 26
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bruggenbill Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 8:23am
HI Rich,
Tried it again and its all good now, so "shut up and take my money" Tongue

Many thanks.
Back to Top
hodge001 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 21 Aug 2012
Location: UK
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote hodge001 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 9:10am
Hi
I had the same issue with the code, it seems that the link takes you to the FSX / P3D v3 version and adding that to the cart means that the code cannot be accepted as it will only work with the P3D v4 64bit version in your cart.

I did prior to finding this out submit a support request but I do not seem to be able to close it off, so if anyone reading this could close that request off I would appreciate it.

Thanks in advance.

Jim Hodkinson
Back to Top
Martyn View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar
Development Manager

Joined: 31 Mar 2008
Location: Huntingdon, UK
Points: 7559
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Martyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 9:10am
Information on the upgrade process can be found here - http://www.justflight.com/articles/majestic-software-dash-8-q400-new-p3d-v4-editions

Thanks
Martyn
Martyn
Just Flight Ltd
Back to Top
X24 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 23 Oct 2017
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote X24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 10:21am
  1. Log into your account,
  2. select the Q400 you want to purchase,
  3. click on "Buy Download Now"
  4. On the next page, open "My Account" then "Orders" then "Majestic Dash 8" and you should see a discount code at the bottom of that page. 
  5. Copy this, navigate back to the "Buy Download Now" page and paste into the filed that says "Got A Voucher Code?"
  6. Continue with the purchase as normal. The discount will now be applied.
In step 4 I right-clicked on "My Account" and then opened in a new tab so I could keep the purchase page open, ready for me to paste the discount code into it.
Regards,

Chris
Back to Top
kevinh View Drop Down
P/UT
P/UT


Joined: 12 Nov 2008
Points: 209
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kevinh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Oct 2017 at 2:35pm
I managed to purchase the upgrade OK (read the instructions carefully) but the activation wouldn't work when I tried to install it ("No Order Found"). I had copied the order number from the receipt and email and name were typed correctly. Any ideas?

Kevin

Edit, I cancelled and restarted the installation and it worked correctly second time around. No idea why it failed but it's working now so it doesn't matter.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down