Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > L-1011 TriStar
  New Posts New Posts RSS Feed - P3dV4 Tri star won't move
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

P3dV4 Tri star won't move

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jimos87 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 04 May 2016
Status: Offline
Points: 42
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jimos87 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: P3dV4 Tri star won't move
    Posted: 24 Sep 2017 at 3:19pm
I set her up in ready to taxi mode but she is glued to the floor and won't move any ideas? and yes the brakes are off
Back to Top
Chock View Drop Down
First Officer
First Officer
Avatar

Joined: 22 Mar 2009
Location: The grim north
Status: Offline
Points: 279
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Chock Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Sep 2017 at 7:30pm
Too much fuel and payload maybe?
Back to Top
Martyn View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar
Development Manager

Joined: 31 Mar 2008
Location: Huntingdon, UK
Status: Offline
Points: 7213
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Martyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25 Sep 2017 at 8:41am
It shouldn't take a great deal of thrust to get the Tristar moving even at heavier weights. I'd recommend submitting a support ticket via the website so we can run through some checks to identify the issue.

Thanks
Martyn
Martyn
Just Flight Ltd
Back to Top
kihew View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 17 Nov 2011
Location: Lisboa, Portuga
Status: Offline
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kihew Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Sep 2017 at 11:41am
Had the same issue. Needed TO power to start taxiing.
Back to Top
Martyn View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar
Development Manager

Joined: 31 Mar 2008
Location: Huntingdon, UK
Status: Offline
Points: 7213
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Martyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30 Sep 2017 at 12:51pm
I've tried and failed to reproduce this issue when using the latest installer. With max fuel/payload, it required no more than 25% thrust to get moving.

Please submit a support ticket if you haven't already done so and we can collect more info in order to identify the cause.

Thanks
Martyn
Martyn
Just Flight Ltd
Back to Top
badapple View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 07 Nov 2008
Location: USA
Status: Offline
Points: 24
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote badapple Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Oct 2017 at 3:56am
If you input more than 25% thrust you should get a warning sound.  Thats just the way it is.

Back to Top
miguel747 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 16 Oct 2017
Location: Brazil
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote miguel747 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Oct 2017 at 12:49pm
have you upgraded the P3D to v4.1 ?

This issue is happening with severals aircraft when they use the EZDOK but the company already have a fix.

Just seach on avsimforum to that solution. 

I use chaseplane and dont even this problem again.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down