Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > Traffic 360
  New Posts New Posts RSS Feed - Prepar3Dv4
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Prepar3Dv4

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Mogens Gaardbo View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 12 Jun 2017
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mogens Gaardbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Prepar3Dv4
    Posted: 12 Jun 2017 at 1:23pm
Will there be an update to Traffic 360 for the P3Dv4?
Mogens Gaardbo
Back to Top
Mogens Gaardbo View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 12 Jun 2017
Location: Denmark
Status: Offline
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mogens Gaardbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jun 2017 at 6:35pm
Anyone got Traffic 360 to work in P3Dv4 ????
Mogens Gaardbo
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Status: Offline
Points: 8364
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13 Jun 2017 at 9:11am
Traffic 360 isn't going to be updated for P3Dv4 I'm afraid. Official P3Dv4 compatibility would need to wait for a new version of Traffic. 
Back to Top
bigfatron View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 23 Jul 2016
Status: Offline
Points: 9
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bigfatron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2017 at 7:46pm
Originally posted by Mogens Gaardbo Mogens Gaardbo wrote:

Anyone got Traffic 360 to work in P3Dv4 ????

Yes. Installed it to the correct folder, and then did some manual file editing based on this post (which was intended for an earlier version of P3D but it seems to work).  I think the default traffic file was called something different but it was fairly obvious from name and size what it was, so just overwrote that when generating the file from Traffic 360.

http://prepar3d.com/forum/viewtopic.php?t=122424
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down