Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > HS 748 Propliner
  New Posts New Posts RSS Feed - Adding weather radar to VC ?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Adding weather radar to VC ?

 Post Reply Post Reply
Author
Message
kutyafal View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 06 May 2017
Points: 2
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kutyafal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Adding weather radar to VC ?
    Posted: 06 May 2017 at 1:04pm
I have the Milwiz WX Radar and would like to add it to display on the VC weather radar that is currently non-functional. Is this possible somehow? Any ideas would be appreciated!
Back to Top
Mike Hart View Drop Down
Ground Crew
Ground Crew
Avatar

Joined: 19 Feb 2014
Location: Australia
Points: 80
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mike Hart Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Nov 2017 at 2:34am
I also wish to do this but with the Capt Sim Wx Radar. How is this is done other than adding it as a 2D pop up which is straightforward. 
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8527
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Nov 2017 at 9:02am
Hi,
You would need access to the model source files and a knowledge of 3DS in order to do something like that. As Mike says, doing it via a 2D is much more doable. 

Back to Top
ppo View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 11 Sep 2016
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (1) Thanks(1)   Quote ppo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Dec 2017 at 10:20pm
Easy to do:
look up Vcockpit05 or the panel.cfg
and add the following:
gauge00=MV_WX!WX,  56,91,398
The controls are inside the radar window and can be seen with your cursor passing over it.
Cheers
Back to Top
Uncle Bucc View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 08 Oct 2016
Location: Peterborough,UK
Points: 41
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Uncle Bucc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12 Jul 2018 at 4:53pm
Originally posted by ppo ppo wrote:

Easy to do:
look up Vcockpit05 or the panel.cfg
and add the following:
gauge00=MV_WX!WX,  56,91,398
The controls are inside the radar window and can be seen with your cursor passing over it.
Cheers


Thanks for this.  It fits a treat and completes the cockpit.

For those who haven't yet got this add-on JF currently has it on offer.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down