Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > Hawk T1/A Advanced Trainer
  New Posts New Posts RSS Feed - Throttle control
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Throttle control

 Post Reply Post Reply
Author
Message
awinwey View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 23 Jul 2015
Location: Dorset
Status: Offline
Points: 7
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote awinwey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Throttle control
    Posted: 29 Apr 2017 at 11:30am
Hi JF,

Before I raise a ticket, got an old problem again where the model no longer supports the twin throttles of my X-55. Had this before with the original release but it was sorted I believe. For a quick fix I can remap but this is not ideal.

Other than that; awesome!Big smile

Another unrelated issue you may not be aware of: If I run TacPack, FSUIPC and FTX England I get a CTD at completion of loading scenario. Works OK with either FSUIPC or TacPack but not with both. In each case it is kernelbase.dll that causes the error. Away from the UK it works fine so am assuming it is some interaction issue between the three packages. Strangely only happened after I installed the Hawk and it may be completely unrelated. Thought it might be useful info, not blaming you guys!
Back to Top
mlb406 View Drop Down
Ground Crew
Ground Crew
Avatar

Joined: 25 Jul 2016
Location: Lincolnshire
Status: Online
Points: 90
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlb406 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29 Apr 2017 at 5:12pm
Hi Awinwey,

I too found this issue, I believe it occurs when the throttle axis on your joystick is bound to the number 1 throttle axis in FSX/P3D. As a workaround I found that binding your throttle on your joystick to the generic throttle axis in FSX/P3D should fix this.

Max
Back to Top
WMMangus View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 01 May 2017
Location: Montclair, VA
Status: Offline
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WMMangus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 May 2017 at 8:18pm
I have the same problem with my Saitek X-56 Rhino. Stick and rudder pedals work fine. Throttle works in all other aircraft.

I do have the twin throttles mapped to throttle axes 1 and 2. Other single engine a/c work fine with this mapping. It's a pain to have to re-map the throttle just to fly one aircraft.

Please try and make a correction.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down