Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > Tornado GR1
  New Posts New Posts RSS Feed - Many things missing (bug)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Many things missing (bug)

 Post Reply Post Reply
Author
Message
mlb406 View Drop Down
P/UT
P/UT
Avatar

Joined: 25 Jul 2016
Location: Lincolnshire
Points: 115
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlb406 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Many things missing (bug)
    Posted: 13 Dec 2016 at 7:56pm
Hi,

I have loaded the GR1 to find this:


The body is missing, along with many other things. I am using the boxed version, with SP4.2. I have used the tornado many times before and never had this pop up. The exterior looks like this:


Any help appreciated. Thanks!
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8507
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Dec 2016 at 10:16am
Hi,
I suggest you try a reinstall to restore files and settings. 
If that doesn't work, please contact our support team via support@justflight.com
Back to Top
Morti View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 16 Jul 2016
Points: 40
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morti Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Dec 2016 at 9:22pm
i had this issue on the demo .. i just used shift +; to reload sim // it made the aircraft appear

Back to Top
mlb406 View Drop Down
P/UT
P/UT
Avatar

Joined: 25 Jul 2016
Location: Lincolnshire
Points: 115
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlb406 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Dec 2016 at 5:25pm
Originally posted by Morti Morti wrote:

i had this issue on the demo .. i just used shift +; to reload sim // it made the aircraft appear


Morti, I tried this but to no avail. Looks like a reinstall is in order.

Cheers
Back to Top
mlb406 View Drop Down
P/UT
P/UT
Avatar

Joined: 25 Jul 2016
Location: Lincolnshire
Points: 115
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlb406 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Dec 2016 at 2:28pm
Hi all,

I haven't got round to reinstalling yet, but I'd like to add that I think this is a more global problem. I loaded the Hawk today to find the exact same problem - everything was missing apart from the stick and the people.

Max
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8507
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18 Dec 2016 at 7:31pm
Hi Max,
You haven't done something like fit a new hard drive/ graphics card or some other hardware component recently? That can cause the security to fail sometimes.  
Back to Top
mlb406 View Drop Down
P/UT
P/UT
Avatar

Joined: 25 Jul 2016
Location: Lincolnshire
Points: 115
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlb406 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Dec 2016 at 8:01pm
Rich,

Nope, I have been running the same hardware since I got the Hawk/Tornado and haven't changed.

A reinstall of both products worked though.

Max
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8507
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19 Dec 2016 at 11:21pm
Great news. Thanks for letting us know. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down