Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > English Electric Canberra PR.9
  New Posts New Posts RSS Feed - Can't turn HSI and Heading knobs
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Can't turn HSI and Heading knobs

 Post Reply Post Reply
Author
Message
jfri View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 12 Dec 2011
Location: Sweden
Points: 32
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jfri Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Can't turn HSI and Heading knobs
    Posted: 23 Jun 2014 at 5:41pm
In P3D2 I can't control the heading bug or setting the OBS course with the mouse wheel (or any other way) . Thisa apply to VOR1 VOR2 and HSI. In FSX this works fine so why not in P3D ?
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8501
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jun 2014 at 7:36pm
Hi,
Do you have the P3Dv2 service pack installed?
Back to Top
jfri View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 12 Dec 2011
Location: Sweden
Points: 32
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jfri Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jun 2014 at 9:29pm
Originally posted by Rich Rich wrote:

Hi,
Do you have the P3Dv2 service pack installed?


Do you mean the hot fix for the flight planner crash ? That I have. Haven't heard of any service packs.
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8501
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jun 2014 at 9:31pm
Is it version 2.2 that you are using? 
The update on the P3D website is called:
Back to Top
jfri View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 12 Dec 2011
Location: Sweden
Points: 32
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jfri Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Jun 2014 at 10:22pm
Originally posted by Rich Rich wrote:

Is it version 2.2 that you are using? 
The update on the P3D website is called:


I have version 2.2.10438.0
Back to Top
Rich View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar

Joined: 31 Mar 2008
Location: Planet Earth
Points: 8501
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rich Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Jun 2014 at 10:55am
Hi,
Best to contact the support team then and they should be able to get to the bottom of it: support@justflight.com
Back to Top
maddog View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 23 Sep 2008
Points: 13
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote maddog Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Jun 2014 at 5:14pm
I can confirm it is the same here, although I can use the rotaries on my Goflight stuff but it does need fixing.
Along with a Nav/Gps switch adding.
Brilliant release though, raised Just Flight in my estimation and I had been critical in the past but this addon is fantastic.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down