Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Air Hauler > Air Hauler General Discussion
  New Posts New Posts RSS Feed - AH radar ????
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

AH radar ????

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Rowdy View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 19 Feb 2011
Location: Pearland, Texas
Points: 33
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Rowdy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: AH radar ????
    Posted: 06 Mar 2014 at 10:14am
hey, thanks for the help with closing and reopening my company... only prob is I don't show up on the AH radar, what am I doing wrong, Thanks in advance. Rowdy
Back to Top
Slopey View Drop Down
Moderator in Command
Moderator in Command
Avatar
AirHauler Developer

Joined: 11 Jun 2008
Points: 8274
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slopey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06 Mar 2014 at 11:58am
Do you have the  checkbox ticked in Options to publish your position?

Also check that you've added AH to an exception for Windows Firewall or any 3rd party firewall you're using.
AirHauler Developer
For AH2 queries - PLEASE USE THE EA Forums as the first port of call.
Back to Top
rickman245 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 30 Jun 2011
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rickman245 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Mar 2014 at 6:33pm
I am not showing up on the AH radar also. Infact nothing is working with the radar it does not show the list of pilots nor can i connect to the chat area. however i did find a fault elsewhere that the airhauler.net website is not working for me im not sure if this has anything to do with my radar not working.  when trying to access airhauler.net i get this :-

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Back to Top
Leaf85 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 04 Nov 2012
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leaf85 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22 Mar 2014 at 6:59pm
I'm getting the same message.
Back to Top
rickman245 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 30 Jun 2011
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rickman245 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Mar 2014 at 9:24am
Originally posted by rickman245 rickman245 wrote:

I am not showing up on the AH radar also. Infact nothing is working with the radar it does not show the list of pilots nor can i connect to the chat area. however i did find a fault elsewhere that the airhauler.net website is not working for me im not sure if this has anything to do with my radar not working.  when trying to access airhauler.net i get this :-

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


Any other people out there not being able to access the airhauler.net website?
Back to Top
Slopey View Drop Down
Moderator in Command
Moderator in Command
Avatar
AirHauler Developer

Joined: 11 Jun 2008
Points: 8274
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slopey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Mar 2014 at 11:50am
Hi All,

My ISP has very kindly disabled the site as an auto-update of Joomla on the site failed.

I'm sorting it from this end and it should be back on directly.

Apologies for the downtime!

Cheers,
S.
AirHauler Developer
For AH2 queries - PLEASE USE THE EA Forums as the first port of call.
Back to Top
rickman245 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 30 Jun 2011
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rickman245 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Mar 2014 at 2:26pm
Originally posted by Slopey Slopey wrote:

Hi All,

My ISP has very kindly disabled the site as an auto-update of Joomla on the site failed.

I'm sorting it from this end and it should be back on directly.

Apologies for the downtime!

Cheers,
S.

Website still not working no joys your end?
Back to Top
Slopey View Drop Down
Moderator in Command
Moderator in Command
Avatar
AirHauler Developer

Joined: 11 Jun 2008
Points: 8274
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slopey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23 Mar 2014 at 2:51pm
The ISP has to re-enable the web space first, which has been auto-disabled.  They're in the US so a) not awake yet, and b) it's a Sunday, so it'll take some time.
AirHauler Developer
For AH2 queries - PLEASE USE THE EA Forums as the first port of call.
Back to Top
Leaf85 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 04 Nov 2012
Points: 23
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Leaf85 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24 Mar 2014 at 3:05am
Thanks Slopey :)
Back to Top
Bjarni View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff
Avatar

Joined: 03 Jan 2014
Location: Faroe Islands
Points: 49
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bjarni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01 Jun 2017 at 10:36pm
I know this post is old, but I'm getting the same 403 Forbidden message when I click "Stats Site".
Back to Top
Slopey View Drop Down
Moderator in Command
Moderator in Command
Avatar
AirHauler Developer

Joined: 11 Jun 2008
Points: 8274
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slopey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05 Jun 2017 at 10:44am
The stats site for AH1 is no longer operational.

There'll be something similar for AH2 in the near future.
AirHauler Developer
For AH2 queries - PLEASE USE THE EA Forums as the first port of call.
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down