Just Flight Forum Homepage
Forum Home Forum Home > Just Flight Products > 737 Professional
  New Posts New Posts RSS Feed - saitek  compatible
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

saitek compatible

 Post Reply Post Reply
Author
Message
bafco2000 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 03 Jun 2012
Points: 1
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote bafco2000 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: saitek compatible
    Posted: 03 Jun 2012 at 4:44pm
hi,
dose it compatible with saitek pro flight panel ( auto pilot switches ...radieos ....)?   
 
bafco2000
Back to Top
johnep View Drop Down
P1
P1
Avatar

Joined: 16 Jan 2009
Location: Ely/Cambridge
Points: 790
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote johnep Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04 Jun 2012 at 10:41am
I use the Saitek AV8R-01. Has 16 programmable switch positions.
johnep
Back to Top
Martyn View Drop Down
Just Flight Staff
Just Flight Staff
Avatar
Development Manager

Joined: 31 Mar 2008
Location: Huntingdon, UK
Points: 7587
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Martyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Jun 2012 at 11:37am
Hi,

Unfortunately we haven't tested the product with the Saitek Pro-Flight panel.

Thanks
Martyn
Martyn
Just Flight Ltd
Back to Top
elparker2 View Drop Down
Check-In Staff
Check-In Staff


Joined: 20 Sep 2012
Points: 3
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote elparker2 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Sep 2012 at 12:55am
I also have a Saitek AV8R-01 and most of the switches on the stick seem to work ok except for the one I have assigned to the landing lights.Confused
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down